">

22 november: historische ruil- en verkoopbeurs

Op donderdag 22 november organiseert het HGMK weer de jaarlijkse ruil- en verkoopbeurs in het Huis van Geschiedenis aan de Noorderwijkweg 2a.

 

Tal van voordelige koopjes zullen er weer te vinden zijn voor verzamelaars en voor de historisch geïnteresseerde bezoekers. De historische kringen uit de omgeving bieden natuurlijk weer hun oude ledenbbulletins en jaarboeken aan, naast veel overtollige boeken uit hun bibliotheken. Verzamelaars van oude foto’s en ansichtkaarten kunnen onderling hun dubbele exemplaren ruilen of verkopen. Er zullen weer prachtige etsen en andere historische prenten te vinden zijn. Ook zijn er voor de liefhebber deze keer diverse curiosa uit de regio en zelfs Velser Aardewerk te koop, alles tegen zeer billijke prijzen.

 

Wie zelf nog een (gratis) kraampje wil bemannen moet snel zijn, want de ruimte is beperkt. Men kan daarvoor een e-mailbericht sturen naar info@hgmk.nl met een korte omschrijving van het aanbod. Wie alleen wil komen snuffelen kan terecht in het Huis van Geschiedenis, Noorderwijkweg 2A, 1943 DK Beverwijk op donderdag 22 november tussen 20:00 en 22:00 uur.